Nieuws

Ook aan het einde van het afgelopen schooljaar heeft de school een sportdag gehouden. De school bestaat nu 13 jaar en is wederom verder gegroeid naar 200 kinderen (4-12 jaar). Er zijn 6 klaslokalen en dit jaar zijn er 2 extra leerkrachten aangetrokken waardoor de school momenteel 8 leerkrachten heeft. Daarnaast is er inmiddels een speciale klas voor kinderen die extra aandacht nodig hebben.

De sportactiviteiten werden gevierd met meerdere speeches, een sportdag voor de jeugd, en een grootst muziek en dansfeest voor de jongeren en ouders.

Bekijk een korte impressie van deze dag op YouTube door vlogger Issadin K.

Bekijk een impressie van de sportdag in 2017.

Blijf op de hoogte van de activiteiten van stichting Makombeh via deze nieuwspagina of meld je aan via stichtingmakombeh@gmail.com voor de terugkerende nieuwsbrief.